За нас

Тук ще намерите най-различни и полезни артикули, които са ви необходими ако имате едно сладко мъниче вкъщи – от каишки и поводи, през хигиена, груминг и играчки, та чак до купички и бутилки. Целта ни е да подбираме уникални и интересни неща на достъпни цени, които да направят живота ви значително по-лесен, а домашния ви любимец – по-щастлив.

Любовта ни към кучетата и възможността да видим благодарността в очите им ни карат да продължаваме напред в избрания от нас път. Стараем се да разширяваме колекцията от стоки, която имаме възможно най-често. Всеки един продукт, който предлагаме, е преминал през подробно проучване и е бил одобрен както от нас, така и от Оливър и приятели.

История и вдъхновение:

Онлайн зоомагазин „My Paw Pal” e основан през не чак толкова студения месец декември на запомнящата се 2020 година от двама млади ентусиасти и едно палаво куче. Главното вдъхновение за създаването му и модела на неговото лого е 1,5 годишен Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол на име Оливър. Като едно достойно кралско куче винаги се е увличал по нестандартните и "фенси" предмети - било то играчки, награди или аксесоари. Опитвайки се да му угодим максимално (да, разглезен е преди да сте питали, но може ли да му устои човек)  винаги сме се старали да му вземаме различни и уникалани неща (пък и нали трябва да му отива на породата). Точно тези интересни кучешки принадлежности, подбрани с много любов, ще намерите в нашия зоомагазин.

Екипът на “My Paw Pal” ви желае приятен ден, бъдете здрави и не спирайте да радвате малките си (и не чак толкова) ушатковци.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки