• Начало
  • Политика за отказ и връщане

Политика за отказ и връщане

Уважаеми клиенти,

всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните артикули чрез www.mypawpal.bg в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, при условие че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката и е във вида, в който е получена и по условията на чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ чрез формата за контакти и да върне стоката при горните условия, заедно с всички придружаващи документи (удостоверяващи плащане и договора) на адреса на магазина на Доггос Енд Ко ЕООД, гр София, ул. Българска Легия 2Б вх.в ет.1 ап.3.

Доггос Енд Ко ЕООД. се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 14 дни от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката и я е предал във владение на търговеца.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Ако решите да се възползвате от възможността да върнете закупената стока, използвайте куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ.

Необходимо е да се обадите в Кол Центъра на СПИДИ – тел. 070017001, за да подадете заявка за куриер или да посетите офис на СПИДИ и да предоставите на куриера стоката заедно с всички придружаващи документи.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки